KULJETUSALAN KOKEMUSTA VUODESTA 1959

Soita: 0400 843 430

Kousatie 12b C 00430 HELSINKI

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuljetus P. Torkkeli Oy
Kousatie 12b C
00430 HELSINKI

Y-tunnus: 0648369-9
Puh: 0400 843 430

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuljetus P. Torkkeli Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kuljetusliike Helsingissä

Kuljetus P. Torkkeli Oy on kuljetusliike, johon voit luottaa. Pitkällä ammattitaidolla hoidamme messukuljetukset, lähettipalvelut, lehtien kuljetukset ja suurkuvatuotannon kuljetukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko Etelä-Suomessa - tarvittaessa kauempanakin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Monipuoliset ja luotettavat kuljetuspalvelut

Vuonna 1961 perustettu yrityksemme on vakavarainen ja perinteitä kunnioittava kuljetusliike. Palvelemme tyytyväisiä asiakkaita Etelä-Suomen alueella jo toisessa polvessa. Kuljetamme paketti- ja kuorma-autoillamme niin pienet kuin isotkin lastit nopeasti ja turvallisesti perille. Lue lisää kuljetuspalveluistamme!

Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Olemme pitkän linjan toimija ja meidän kuljetuksemme ovat nopeita, toimivia ja luotettavia - sen tietävät jo monet vakioasiakkaamme! Olemme myös Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenyritys. Ota yhteyttä ja pyydä kuljetustarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa